Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Просп. В.Чорновола, 4

Понеділок, 18 грудня 2017, 12:41

У центрі Львова зняли рекламу забороненої в області секти

Просп. В.Чорновола, 4

Минулого тижня на проспекті В. Чорновола на білборді рекламувався телеканал секти "Відродження", трансляцію якого на Львівщині заборонили торік.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 18 грудня, на білборді є реклама напою.

Нагадаємо, минулого тижня на проспекті В. Чорновола, 4 поряд з будівлею Головного управління держгеокадастру у Львівській області на білборді була розміщена реклама телеканалу релігійної організації "Відродження".

Як повідомили Варіантам у ЛКП "Адміністративно-технічне управління", що регулює у Львові розміщення зовнішньої реклами розповсюдження реклами регулює Держпродспоживслужба, що вона також може зупиняти розповсюдження реклами. В свою чергу "Адміністративно-технічне управління" звернулось до організації, що розмістила це зображення і там погодились його демонтувати. 

Торік Львівська обласна рада заборонила провайдерам кабельного і ефірно-кабельного телерадіомовлення області транслювати телеканал "Відродження ТБ".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.