Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

управління комунальної власності

Вівторок, 19 грудня 2017, 12:09

Екс-підлеглого Садового оштрафували за невчасно подані е-декларації

управління комунальної власності

Колишній начальник одного з відділів Львівської міської ради несвоєчасно подавав дві електронні декларації.

Прес-служба прокуратури Львівщини повідомляє, що апеляційним судом Львівської області залишено без змін постанови Галицького районного суду  Львова, згідно з якими колишнього начальника одного із відділів управління комунальної власності Департаменту економічного розвитку Львівської міської ради визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією.

Як було встановлено, екс-посадовець несвоєчасно без поважних причин подав до Національного агентства з питань запобігання корупції, щорічну декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, та декларацію перед звільненням.

Таким чином, чоловік вчинив адміністративні правопорушення пов’язані з корупцією, передбачені ч.1 ст.172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення вимог фінансового контролю).

Суд відмовив порушнику у задоволенні апеляційних вимог, а рішення суду першої інстанції залишив без змін і погодився із доводами прокурора. Щодо винного застосовано стягнення у вигляді штрафу.

Нагадаємо, минулого місяця голова Львівської міської ради Андрій Садовий оголосив  догану підлеглому за несвоєчасне внесення змін у електронну декларацію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.