Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

п'яний водій

irivne.info

Середа, 20 грудня 2017, 13:52

У Львові спіймали п'яного водія, у якого відібрали права за нетверезу їзду

п'яний водій

Вночі патрульні виявили п'яного 30-річного водія BMW, якого вже позбавили прав за їзду у нетверезому стані.

Про це повідомила патрульна поліція Львова.

Вночі до патрульних звернулися активісти й повідомили, що стали свідками небезпечної їзди автомобіля BMW на вулиці Луганській. У них виникла підозра, що водій може бути у стані алкогольного сп'яніння, адже транспортний засіб маневрував проїзною частиною й виїжджав на зустрічну смугу.

Зупинивши вказану автівку, патрульні з'ясували, що у чоловіка не було при собі водійського посвідчення, оскільки його вже встигли на рік позбавити прав за їзду напідпитку.

"У водія патрульні знову виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловік відмовився від перевірки на пристрої драґер та в медичному закладі. На 30-річного водія склали протокол за керування транспортним засобом в нетверезому стані вдруге за рік. Відтак йому загрожує штраф 20 400 гривень та позбавлення водійського посвідчення на 3 роки. Також він має сплатити штраф за керування автомобілем будучи позбавленим прав, а це – 510 гривень", – йдеться у повідомленні.

Як зазначають патрульні, керування транспортним засобами в нетверезому стані входить у п'ятірку причин ДТП із потерпілими. Відтак закликають львів'ян не ігнорувати нетверезих водіїв. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.