Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

Четвер, 13 вересня 2012, 14:25

Багай звинувачує ЗІК в порушенні виборчого законодавства

Кандидат в народні депутати у Залізничному в.о. (№116) Ярослав Багай звинувачує телеканал ЗІК у порушенні виборчого законодавства, оскільки керівництво каналу перешкоджає йому з’являтись в ефірі.

Про це Багай повідомив на прес-конференції сьогодні, 13 вересня.

На думку Багая, телеканал має домовленості з ВО “Свобода”, щоб не допускати в ефір неабажаних кандидатів. Він нагадав, що у Сихівському в.о. (№115) кандидатом в народні депутати від ВО “Свобода” мав бути Юрій Михальчишин, однак його зробили “парашутистом”, перекинувши у Личаківський в.о. (№118).

Така операція, за словами кандидата в нардепи, мала б забезпечити перемогу у 115-му окрузі генеральному продюсеру телеканалу ЗІК Дмитру Добродомову.

“Ефір ЗІКу наповнений представниками ВО “Свобода”. Вони, напевно, там диктують редакційну політику – хто там має виступати, яких кандидатів запрошувати, яким чином висвітлювати їхню діяльність”, – розповів Багай. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.