Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

аеропорт Львів

Середа, 20 грудня 2017, 16:00

У 2018 році аеропорт Львів має здійснити понад 6000 рейсів

аеропорт Львів

Уряд затвердив фінансовий план аеропорту "Львів".

Про це повідомляє РБК-Україна.

Сьогодні уряд схвалив проект постанови "Про затвердження фінансового плану державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького" на 2018 рік".

Відтак, дохід аеропорту встановили у 390,4 млн грн, з них 118,7 млн грн аеропорт має сплатити державі, а чистий прибуток планується отримати у 62,7 млн грн. 

Згідно із планом, у 2018 році планується відправити з аеропорту "Львів" 514,9 тисяч пасажирів та здійснити 6 053 рейсів.

"Аеропортом планується поступове нарощення кількості рейсів та пасажиропотоку. У внутрішньому сполученні очікується назначний спад щодо перевезених пасажирів проте по кількості відправлених повітряних суден спостерігатиметься протилежна картина",  йдеться у пояснювальній записці.

Основна частина перевезень планується рейсами авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України", це близько 25% від загальної кількості рейсів та 32% загального пасажиропотоку.

Інші авіакомпанії: авіакомпанія LOT  18 та 15%, "Австрійські авіалінії"  9 та 6%, Deutsche Lufthanza  6% та 5%, Belavia  6% та 4%, Pegasus  4% та 6%, Turkish Airlines  4% та 5%, WizzAir  3 та 6%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.