Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Сирени

Вівторок, 26 грудня 2017, 13:16

Укртелеком відхрещується від різдявяних сирен у Львові

Сирени

ПАТ "Укртелеком" заявляє про непричетність до спрацьовування сирен оповіщення у Львові 25 грудня.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

В "Укртелекомі" ПАТ підкреслюють, що обладнання екстреного оповіщення належить Державній службі України з надзвичайних ситуацій, а "Укртелеком" забезпечує тільки зв'язок сирен з центром управління і підтримку устаткування оповіщення в належному технічному стані. 

"Центр управління розміщений у приміщеннях Львівської обласної адміністрації і підпорядковується структурам обласного керівництва. Зв'язок з сиренами організована через п'ять АТС "Укртелекому", що працюють в автоматичному режимі, без залучення співробітників товариства. Наразі спеціалізована охорона АТС підтвердила, що до станцій не було несанкціонованого доступу", – пояснюється у повідомленні оператора.

Робота комісії із з'ясування причин спрацьовування системи зв'язку триває.

Нагадаємо, вчора ввечері у Львові без попередження спрацювали елктросирени оповіщення. 

Як згодом повідомили у Львівській облдержадміністрації, сирени увімкнули безпідставно, а за цим фактом вже проводиться  службова перевірка. Також за перевірку взялись і правоохоронні органи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.