Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

родина для собаки

mama.ua

П'ятниця, 29 грудня 2017, 12:00

У Львові для безпритульних собак шукають господарів

родина для собаки

Собаки здорові, вакциновані та стерилізовані.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З 1 по 14 січня у Львівському комунальному підприємстві «Лев» триватиме дезінфекція. Під час карантину собаки не зможуть перебувати на території підприємства, відтак для тварин шукають господарів, аби не відпускати їх на вулиці міста.

«Ще до початку карантину команда ЛКП «Лев» має важливе завдання, до якого закликає долучитися мешканців нашого міста: на підприємстві ще залишаються безпритульні собаки, яким потрібно знайти постійний дім або ж хоча б тимчасову перетримку. Тварини здорові, вакциновані, стерилізовані та люблять спілкуватися з людьми. Під час карантину вони не можуть перебувати на території підприємства, тож доведеться відпустити собак на місце їхнього відлову, якщо за ними не приїдуть нові господарі. Дуже сподіваємось на те, що до свят чимало львів’ян будуть готовими відкрити свої домівки для чотирилапих друзів», – зазначили в ЛКП «Лев».

Інформацію про собак можна переглянути тут. Познайомитися з ними можна на вул. Промисловій, 56 щодня без вихідних з 8:00 до 20:00; тел.: 068 535 4545.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.