Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

П'ятниця, 14 вересня 2012, 15:09

УДАР підтримає більш рейтингових мажоритарників, якщо вони не співпрацюватимуть з регіоналами – Кличко

Партія УДАР Віталія Кличка готова зняти своїх кандидатів в мажоритарних округах на користь більш рейтингових, якщо вони не матимуть зв’язків з Партією регіонів.

 Про це лідер УДАРу заявив на прес-конференції у Львові сьогодні, 14 вересня.

Кличко розповів, що УДАР не зміг домовитись з Об’єднаною опозицією щодо розподілу округів.

“Нам запропонували квотний принцип, тобто поділити округи між собою, закрившись в кабінеті. Ми сказали: “Ні!”. Насамперед ми зможемо виграти тоді, якщо будемо опиратись не на думки лідерів партії, а на думки людей, які живуть в цих округах”, – зазначив лідер УДАРу.

За словами Кличка, якщо, згідно із соціологічними дослідженням, того чи іншого кандидата підтримає більшість населення в окрузі, партія повинна віддати йому голос.

“Але може статись так, що більшість голосів підтримки не отримає ані представник УДАРу, ані представник Об’єднаної опозиції, а незалежний кандидат. Є лише одна умова, за якої ми можемо його підтримати: якщо він не буде співпрацювати з партією влади – Партією регіонів”, - зауважив він.

Для того, аби уникнути неправдивих соціологічних рейтингів заполітизованих соціологічних служб, Кличко запропонував створити громадську раду за участі незалежних експертів – журналістів, громадських діячів, авторитетних людей.

“На один тиждень ми можемо зробити таку громадську раду в кожному регіоні, десять днів для того, щоб зробити соціологічне дослідження”, – сказав Кличко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.