Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львів

Середа, 3 січня 2018, 13:31

Мешканцям вулиць Львова вимкнули подачу холодної води

Львів

ЛМКП «Львівводоканал» проводить ремонтні роботи з ліквідації витоків.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні ремонтні бригади ЛМКП «Львівводоканал» проводять роботи з ліквідації витоків на кількох вулицях, що спричинило призупинення подачі води.

Сьогодні до 14.00 год призупинено водопостачання на вулицях: вул. Замарстинівська (від вул. Липинського) та прилеглі до неї вулиці (вул. Мазепи, вул. Райніса, вул. Сеньковича, вул. Сріблиста, вул. Волошкова, вул. Уманська, вул. Шполянська, вул. Хмільова, вул. Плющева, вул. Грабова, вул. Міртова).

Тут тривають роботи із ліквідації витоку води на вулиці Замарстинівська – вул. Мазепи.

Сьогодні до 15.00 год припинено водопостачання в районі обмеженому вулицями: вул. Хімічна, вул. Дашкевича, вул. Жовківська, вул. Януша, вул. Городницька, вул. Замарстинівська (від вул. Липинського до вул. Хімічної), вул. Липинського (початок).

Тут тривають роботи із ліквідації витоку води на вулиці вул. Дашкевича, 2.

Сьогодні до 13.00 год було припинено водопостачання на вулицях: вул. Героїв Майдану, вул. Остроградських, вул. Відкрита, вул. Лукаша, у зв'язку з ремонтними роботами по ліквідації витоку води на вул. Героїв Майдану, 32.

ЛМКП «Львівводоканал» просить вибачити за тимчасові незручності, пов'язані з виконанням аварійно-відновлювальних робіт. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.