Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

прокуратура Львівщини

Четвер, 4 січня 2018, 14:40

Мешканку Жовківщини, яка вбила своє немовля, вимагають помістити у психлікарню

прокуратура Львівщини

Судово-психіатрична експертиза показала, що 25-річна жінка, яка народила в готелі немовля, а потім викинула його на смітник, не усвідомлювала своїх дій.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Львівська місцева прокуратура №3 скерувала до Пустомитівського районного суду Львівської області клопотання про застосування до 25-річної мешканки Жовківського району, яку обвинувачують у вбивстві своєї новонародженої дитини, заходів примусового медичного лікування у психіатричному закладі.

"Враховуючи висновки судово-психіатричної експертизи, встановлено, що на момент вчинення суспільно-небезпечного діяння, передбаченого ст.117 КК України (умисне вбивство матір’ю свої новонародженої дитини), жінка не усвідомлювала значення своїх дій та не могла ними керувати. Відтак за вчинене їй загрожує застосування примусових заходів медичного характеру у вигляді госпіталізації до психіатричного закладу", – йдеться у повідомленні.

Як встановили прокурори, 4 листопада минулого року жінка, народивши дитину в одному із номерів готелю "Катерина", що у Солонці, поклала її у поліетиленовий пакет, а ручки його зв’язала таким чином, щоб унеможливити доступ повітря.

Після цього, вказаний пакет із немовлям зловмисниця винесла на подвір’я готелю та викинула у бак для сміття. Внаслідок таких дій горе-матері у новонародженого настала механічна асфіксія, через що дитина померла.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.