Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

tsn.ua

П'ятниця, 14 вересня 2012, 17:19

Секретаріату міськради Львова хочуть дати ще 30 тис. грн. на друк матеріалів для депутатів

Міська влада під час внесення змін до міського бюджету на 2012 рік схвалила виділення 30 тис. грн. управлінню «Секретаріат ради» для оплати за друк матеріалів для підготовки та проведення пленарних засідань Львівської міськради. 

Таке рішення виконавчий комітет Львівської міськради прийняв на засіданні сьогодні, 14 вересня.

Ці гроші виділять за рахунок зменшення видатків, передбачених на проведення референдумів.

У цьому ж рішенні виконавчий комітет погодив виділення 90 тис. грн. департаменту фінансової політики. З них 5 тис. грн. – членські внески за 2012 рік в Асоціацію фінансистів України, 85 тис. грн. – оплата андерайтера, послуги з організації розміщення облігацій та інші супровідні витрати. Гроші виділять за рахунок зменшення видатків, передбачених на обслуговування боргу.

Також згідно з рішенням, управлінню культури виділяють 250 тис. грн. для покриття видатків на проведення міжнародного театрального фестивалю «Золотий лев».

Цим же рішенням виконком схвалив виділення 65,5 тис. грн. департаменту економічної політики на придбання конвертів, канцтоварів та оплату послуг.

Гроші виділять за рахунок вільного залишку коштів міського бюджету Львова станом на 1 січня 2012 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.