Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аеропорт "Львів"

uatravel.org

Четвер, 4 січня 2018, 16:42

Посадовця аеропорту "Львів" оштрафували за невказану в декларації іномарку

аеропорт "Львів"

Також прокуратура виступила за те, аби керівництво аеропорту "Львів" притягнуло порушника до дисциплінарної відповідальності.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Апеляційний суд Львівської області підтримав позицію органів прокуратури та залишив у силі рішення суду першої інстанції, відповідно до якого начальника служби радіотехнічного забезпечення ДП "Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького" визнано винним у порушенні вимог фінансового контролю.

"Вказана особа несвоєчасно повідомила НАЗК про суттєві зміни у майновому стані – придбання автомобіля Subaru Forester, вартістю понад 200 000 грн. За цим фактом працівниками УЗЕ у Львівській області складено адмінпротокол за ч.2 ст.172-6 КУпАП (порушення вимог фінансового контролю), а згодом на посадовця накладено стягнення у вигляді штрафу", – йдеться у повідомленні.

Також Львівська місцева прокуратура №2 ініціювала перед керівництвом аеропорту питання щодо притягнення порушника до дисциплінарної відповідальності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.