Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Зураб Аласанія

Громадське телебачення

Середа, 10 січня 2018, 14:17

Львівські інтелектуали хочуть усунути Аласанію з українського медіапростору

Зураб Аласанія

23 організації підписали відповідне звернення до державних органів влади.

Сьогодні на прес-конференції громадські діячі Львова заявили про незадоволення роботою Зураба Аласанії на посаді голови правління Суспільного мовлення.

Як розповіли колишні народнi депутати Ярослав Кендзьор і Михайло Косів, директор Львівського будинку вчителя Володимир Парубій та поет Ігор Калинець, їх разом з народною депутаткою Оксаною Юринець 26 грудня не впустили на зйомки програми "Уроки". Автор і ведучий програми Ярослав Кендзьор, наголосив, що готувався підсумковий у 2017 році випуск, присвячений проблемам державної інформаційної політики. Після двох годин очікування на прохідній нікого не впустили до будівлі телебачення. Натомість замість випуску програми транслювали документальний фільм про Левка Лук'яненка.

Відтак форум громадських організацій Львівщини, підписав звернення до Президента України, Головам Верховної Ради і Кабінету міністрів. 

"Єдиний телеканал з широкою мережею регіональних філій, через які можна протистояти ворожій інформаційно-психологічній агресії, утверджувати зщасади національного державотворення, сприяти згуртованості суспільства, проопагувати європейські цінності, невчасно перетворюється у якесь ефемерне суспільне мовлення, що відразу приєднується до численного хоу безпредметних критиканів. Стає ще одним важелем розбрату, творення анархії, руйнації державності. Риторика керівника суспільного мовлення Аласанії мало чим відрізняється від висловлювань політичного невдахи Саакашвілі, кримінального рецедивіста (двічі судимого) Рабиновича, пройдисвіта Гришина (Семенченка) та інших зайд і приблуд, котрі діють за принципом: чим гірше, тим краще.(...) Необхідно усунути псевдоменеджера Аласанію та його команду.", – йдеться у зверненні.

Ярослав Кендзьор також розповів, що зараз на львівському телебаченні внаслідок реформи державного телерадіомовлення проводиться звільнення досвідчених працівників. 

Додамо, що у 2016 форум громадських організацій Львівщини звертався до державної влади з вимогою зупинити російську пропаганду.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.