Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

трамвай

Четвер, 11 січня 2018, 15:23

На рекламі у трамваях Львівелектротранс заробляє 3 млн грн

трамвай

Дохід від розміщення реклами на львівських трамваях за рік становить близько 3 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

лизько 3 млн грн у рік ЛКП "Львівелектротранс" отримує з реклами на транспорті. Завдяки тим можливостям, які маємо сьогодні, плануємо збільшити ці надходження до 7 млн грн в рік. Отримані кошти можна використати для купівлі 5-7 вживаних трамваїв, ремонту дахів або заміни усіх аварійних опор. Тобто кошти будуть скеровані на покращення стану підприємства", – розповів радник міського голови Львова Андрій Білий.

Аби збільшити доходи від реклами на трамваях, ЛКП "Львівелектротранс" виставив на аукціон продаж місць під рекламу на 89 трамваях.

а платформі "Прозоро.Продажі" виставлено 89 одиниць трамваїв. Усі вони згруповані за певними лотами і передбачено три формати брендування рекламою. Перший – частковий формат (лише борти вагона) – ціна від 7 000 грн. Другий – середній формат (борти разом з вікнами) – ціна від 12 000 грн. Третє – повне брендування – ціна від 17 000 грн", – розповів речник ЛКП "Львівелектротранс" Іван Бондар.

Зазначимо, нові та капітально відремонтовані трамваї віддавати під рекламу в ЛКП "Львівелектротранс" не планують.

Сам аукціон із продажу рекламних площ на трамваях відбудеться 15 січня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.