Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт вулиць

П'ятниця, 12 січня 2018, 15:21

Після Водохреща у Львові відкриють для руху частину вулиці Личаківської

ремонт вулиць

З 20 січня відкриють проїзд вул. Личаківською на ділянці від вул. Круп’ярської до вул. Б. Котика.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив прес-секретар ЛКП «Львівавтодор» Олексій Хміль, з 20 січня планують відкрити для проїзду вул. Личаківську, на ділянці від вул. Круп’ярської до вул. Б. Котика.

За його словами, на ділянці дороги від перехрестя вулиць Личаківська-Мечникова до вул. Б. Котика вже прокладено 370 метрів колектора, проведено 600 м водопроводу, 2000 кв.м тротуару і 490 м колії.

Наразі основні роботи зосередженні на підключені каналізації від житлових будинків до загального колектора, влаштування колії та влаштування трамвайних плит.

Також паралельно ведуться роботи на наступній ділянці дороги від вул. Б. Котика до вул. Черемшини.

Нагадаємо, на вул. Личаківській триває капітальний ремонт дороги. У зв’язку з ремонтними роботами, з 15 листопада 2017 року було перекрито для руху транспорту вул. Личаківську, від вул. Круп'ярської до вул. Черемшини.

У зв’язку із перекриттям для руху транспорту, відбулися зміни у русі 9 міських маршрутів: № 5Н, № 5А, № 15, № 18, № 29, № 36, № 39, № 47А, № 50 та 2 приміських – № 217а та № 138.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.