Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

львівські маршрутки

П'ятниця, 12 січня 2018, 15:55

У Львові підрахують кількість пасажирів у маршрутках

львівські маршрутки

У маршрутках міста встановлять автоматизовані системи для підрахунку пасажиропотоку.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив директор ЛК АТП-1 Орест Хамула, підприємство закупило 6 автоматизованих систем для підрахунку пасажиропотоку у місті.

"Системи будуть встановлені на великих і малих автобусах. Це дозволить здійснювати відеонагляд за автобусом в режимі онлайн, здійснювати підрахунок пасажирів на кожних вхідних дверях транспортного засобу. Окремо система може надавати дані щодо кількості пасажирів, які зайшли і вийшли на кожній зупинці з фіксуванням зупинки та часу", – зазначив Орест Хамула.

За його словами, отримана інформація використовуватиметься для того, щоб визначити, на яких маршрутах потрібно додати кількість машин, а на яких можна зменшити.

Зазначимо, году на придбання автоматизованої системи підрахунку пасажирів укладено з вінницьким підприємством "Джемекіл".

ЛКП АТП-1 обслуговує автобусні маршрути № 1А, 2А, 3А, 4А, 5А, 6А, 9, 10, 16, 20, 28, 29, 32, 37, 45, 46.

Нагадаємо, сьогодні у Львівській міськраді затвердили нові коефіцієнти перевезень пільговиків у міському транспорті, відповідно до яких перевізникам виплачуватимуть компенсації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.