Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

продаж риби

uifsa.ua

Понеділок, 15 січня 2018, 11:10

За півроку на ринках Львівщини вилучили 433 кг риби у продавців-порушників

продаж риби

Львіврибоохорона скерувала до суду 63 справи щодо притягнення порушників до адмінвідповідальності.

Про це повідомила прес-служба Держрибагентства України.

За півроку працівники Львіврибоохорони здійснили 59 рибоохоронних рейдів, під час яких виявили 219 правопорушень. Загалом протягом 6 місяців на ринках області у продавців-порушників вилучили 433 кг риби.

"Із виявлених порушень 56 були грубими, тобто з використанням заборонених знарядь лову. В основному порушники використовували сітні матеріали. Також працівники виявили 58 порушень правил рибальства, 5 порушень, пов’язані з незаконним продажем біоресурсів. Складено 94 акти вилучення безгосподарського майна", – йдеться у повідомленні.

Збитки, завдані рибній галузі внаслідок порушень, становлять 33 498 грн. До суду для притягнення до адмінвідповідальності вже направлено 63 справи.

Загалом у браконьєрів було вилучено 493 кг водних біоресурсів, 2 транспортних засоби та 53 заборонених знаряддя лову, серед яких 52 одиниці сіток, а також 1 острога.

Нагадаємо, у Львові наприкінці вересня 58 людей отруїлись копченою рибою з ринку "Привокзальний".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.