Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

Понеділок, 17 вересня 2012, 10:53

Вже упродовж року ТОВ «ККНК «Технобуд» співпрацює та надає постійну підтримку «Київському міському благодійному фонду «Фудбенк»

19 липня 2012 року «Київський міський благодійний фонд «Фудбенк» («КМБФ «Фудбенк») відзначив річницю своєї діяльності в Україні.

Від початку свого заснування ТОВ «ККНК «Технобуд» (бізнес-напрямок «Щебінь») неодноразово надавало матеріальну та консультативну допомогу благодійній організації. Компанія виділила 50 000 грн на підтримку «Фудбенку» в Україні протягом року. За свій внесок у розвиток фонду, ТОВ «ККНК «Технобуд» отримало лист подяки від Європейської Федерації «Фудбенків».

Товариство було запрошене на презентацію, з нагоди відзначення першої річниці роботи «Київського міського благодійного фонду «Фудбенк». На заході керівництво фонду підбило підсумки своєї діяльності та презентувало план подальшого розвитку. За перший рік свого функціонування в Україні «Фудбенк» взяв шефство над 96 організаціями та налагодив співпрацю з 16 партнерами-донорами. Окрім продуктів харчування на суму 13 318 817 грн. благодійний фонд «Фудбенк» також залучив 467 тис. грн. пожертвувань на розвиток матеріальної бази.

ТОВ «ККНК»Технобуд» і надалі буде сприяти і приймати участь у діяльності Київського міського благодійного фонду «Фудбенк» у рамках корпоративної політики Lafarge.

Про КМБФ «Фудбенк»

Благодійна організація «Київський міський благодійний фонд «Фудбенк» («КМБФ «Фудбенк») – це неприбуткова суспільно корисна непідприємницька організація, основною статутною метою якої є об'єднання зусиль різноманітних організацій, юридичних та фізичних осіб для здійснення благодійних заходів спрямованих на покращення продовольчого забезпечення соціально незахищених верств населення та боротьбу з голодом.

«КМБФ «Фудбенк» було зареєстровано в Україні 05.04.2011 р. за підтримки Європейської Федерації «Фудбенків» (The European Federation of Food Banks (FEBA), яка була створена 1986 року і на сьогоднішній день об'єднує 240 організацій Фудбенк в 21 країні Європи.

Основними донорами «Фудбенку» є підприємства сектору виробництва та реалізації харчових продуктів.

Наразі КМБФ «Фудбенк» успішно співпрацює з 16 компаніями-донорами продовольства, опікуючись 96 благодійними організаціями та установами у 12 регіонах України.

Додаткову інформацію можна отримати на офіційному веб-сайті компанії 

Про «Лафарж» в Україні

«Лафарж Україна» є одним з провідних постачальників будівельних матеріалів на будівельному ринку України з 1999 року. На сьогодні «Лафарж Україна» представлена двома бізнес-напрямками – «Щебінь» (представник ТОВ «ККНК «Технобуд»), до складу якого входять 3 підприємства, розташовані в Рівненській, Київській та Чернівецькій областях і «Цемент» (представник ПАТ «Миколаївцемент»), що складається з одного заводу в Миколаєві Львівської області

Додаткову інформацію можна отримати на офіційному веб-сайті компанії 

Про компанію Lafarge

Lafarge є світовим лідером у галузі будівельних матеріалів, який займає провідні позиції в усіх сферах своєї діяльності: цемент, бетон та наповнювачі. У компанії працює 68 000 працівників у 64 країнах. У 2011 році обсяги продажів Lafarge сягнули 15,3 млрд. євро.

Другий рік підряд, Lafarge займає місце в ТОП-10 з 500 компаній, оцінених "Проектом з оприлюднення інформації про викиди вуглецю" (Carbon Disclosure Project), які відзначили стратегію та дії проти глобального потепління.

Розвиваючи свої провідні центри дослідження будівельних матеріалів, Lafarge закладає інновацію в основу своїх пріоритетів, що допомагає компанії працювати над екологічно раціональним будівництвом і архітектурною креативністю.

Додаткову інформацію можна отримати на офіційному веб-сайті компанії

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.