Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Понеділок, 15 січня 2018, 18:25

15 січня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 15 січня, українці найбільше шукали у пошуковику Google, що цього понеділка торги по долару працювали на умовах ТОМ.

Адже сьогодні у США День Мартіна Лютера Кінга і американські банки проводитимуть свої операції тільки завтра. Відтак, розрахунки в гривні з купівлі-продажу долара на міжбанку будуть проходити сьогоднішнім днем, а фізична поставка долара – завтрашнім.

Така ситуація на міжбанку завжди цікава спекулянтам. «Мінфін» прогнозує на сьогодні активність на міжбанку в межах до 420- 440 угод зі зниженням обсягів торгів до 220-260 млн доларів. Якщо спекулянти піднімуть курс вище 28,60 – 28,65 гривень  Нацбанку знову доведеться виходити з інтервенцією із продажу долара, щоб утримати курс хоча б в межах зростання 10 копійок за день, що відповідає темпам девальвації гривні на минулому тижні.

Станом на сьогодні долар становить: купівля – 28,40 – 28,41 гривень, продаж – 28,59 – 28,65 гривень.

Також українці зацікавилися тим, що "Приватбанк" судиться з компанією "Дніпроавіа", яку держава хоче націоналізувати.

Зокрема, Господарський суд Дніпропетровської області 19 грудня 2017 року в рамках справи про банкрутство компанії "Дніпроавіа" прийняв до розгляду заяву "Приватбанку" про визнання його грошових вимог до авіакомпанії на 1,84 млрд грн.

"Дніпроавіа" пов'язують з групою "Приват". За даними НКЦПФР, на кінець третього кварталу 2017 року власником 99,45% акцій "Дніпроавіа" була компанія "Галтера", засновниками якого в свою чергу, за даними держреєстру юросіб є ТОВ "Кельвис", ТОВ "ДІСКОР", ТОВ "Тасма", "Алданти Інвестментс Лімітед" (Беліз), "Этимо Трейдінг ЛТД" (Британські Віргінські острови), "Файневиа Сайпрус Лімітед" (Кіпр).

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.