Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівводоканал

Вівторок, 16 січня 2018, 13:10

Черговий витік води у Львові: мешканцям 27 вулиць припинили водопостачання. Перелік

Львівводоканал

Через ліквідацію прорирів на трубопроводах 27 вулицям Львова майже на весь день вимкнули воду.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як проінформували у диспетчерській службі ЛМКП «Львівводоканал», на вул. На Копані, 12, вул. Варшавська, 89, вул. Стрийська-Дзиндри та вул. Конотопська, 8 ліквідовують витоки води. На час проведення робіт призупинено подачу води до прилеглих вулиць.

Сьогодні, 16 січня, з 10:30 до 13:00 год. призупинено водопостачання на вулицях: Кривчицька Дорога, Духновича, І. Вільде, Копальна, Ніщинського, Міжгірна, Низова, Втіха, Березова, На Копані, Прогулкова, Над Джерелом та до прилеглих вулиць, у зв'язку з ремонтними роботами з ліквідації витоку води на вулиці На Копані,12.

З 09:45 до 15:00 год. призупинено водопостачання на вул. Конотопська і вул. Єфремова, у зв'язку з ремонтними роботами з ліквідації витоку води на вул. Конотопська, 8.

З 11:00 до 14:00 год. призупинено водопостачання на вул. Змова Долішня, у зв'язку з ремонтними роботами з ліквідації витоку води на вул. Варшавська, 89.

З 11:00 до 16:00 год. призупинено водопостачання на вулицях: Стрийська (до Монументу Слави), Літня, Дзиндри, Лижв'ярська, Самчука, Свєнціцького, Снопківська, Лемика, Рутковича, та частково до прилеглих вулиць, у зв'язку з ремонтними роботами з ліквідації витоку води на вул. Стрийська – Дзиндри.

Також через пошкоджений кабель до ЦТП №18 не здійснюється подача холодної і гарячої води на вул. Антонича, 24, 24а, 26, 28, 30, 32, вул. Вернадського, 2, вул. Трильовського, 21, 27, 27а, 29, 31, 33.

Нагадаємо, частина Сихова дотепер залишається без води через пошкодження, які виникли вчора під час ліквідації аварії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.