Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

офтальмологія

Вівторок, 16 січня 2018, 15:46

У Львові відкрили сучасне офтальмологічне відділення

офтальмологія

На базі міської дитячої клінічної лікарні запрацювало офтальмологічне відділення, на облашування якого витратили майже 2 млн грн.

Сьогодні у міській дитячій клінічній лікарні, що на вул. Пилипа Орлика, відкрили офтальмологічне відділення із сучасним обладнанням для допомоги пацієнтам із проблемами зору, повідомляє кореспондент Варіантів.

Новостворене відділення розраховане на 15 ліжок. Щорічно у ньому лікарі зможуть надавати допомогу близько 500 пацієнтам.

Як зазначила завідувачка офтальмологічного відділення Соломія Лужна, тут проводитимуть такі операції як відновлення прохідності сльозно-носових шляхів, виправлення косоокості, розкриття абсцесів, видалення халязіону, видалення доброякісних пухлин ока та придатків.

Задля проведення ремонту приміщення залучили близько 200 000 грн позабюджетних коштів. А купівля обладнання обійшлася місту в 1,5 млн грн. 

Автор: Роман Юрчишин

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.