Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

evrika.ua

Понеділок, 17 вересня 2012, 15:39

Янукович відзначив державними нагородами чемпіонів XIV літніх Паралімпійських ігор у Лондоні від Львівщини

Сьогодні, 17 вересня, президент України Віктор Янукович відзначив державними нагородами чемпіонів XIV літніх Паралімпійських ігор у Лондоні від Львівщини та їх тренерів.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Орден «За заслуги» ІІ ступеня отримав Роман Павлик – дворазовий чемпіон та дворазовий бронзовий призер Паралімпійських ігор з легкої атлетики. Орденом ІІІ ступеня нагороджені Антон Дацко – срібний призер Паралімпійських ігор з фехтування на візках, Олександр Якубовський – тренер-викладач з легкої атлетики Львівської дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів, особистий тренер Романа Павлика.

Почесне звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України» присвоєне Світлані Колесніковій – особистому тренерові срібного призера Паралімпійських ігор з фехтування на візках Антона Дацка.

Медаль «За працю і звитягу» отримав також Вадим Магрілов – начальник Львівського обласного центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.