Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Четвер, 25 січня 2018, 12:15

Від Садового вимагають розірвати угоди зі всіма перевізниками, які беруть у пенсіонерів гроші за проїзд

Андрій Садовий

Львівські депутати вважають незаконним рішення перевізників щодо пенсіонерів, тому вимагають розірвати з ними договори.

Про це повідомила прес-служба львівської міської організації ВО "Свобода".

Сьогодні, 25 січня, під час сесії Львівської облради депутати закликали міського голову Львова Андрія Садового скасувати рішення перевізників щодо оплати пенсіонерами повної вартості проїзду у міських маршрутках, а також розірвати угоди зі всіма перевізниками, які беруть кошти у пенсіонерів.

"Частина перевізників у Львові протиправно та всупереч чинному законодавству вимагають у пенсіонерів кошти за проїзд у транспорті загального користування. Такі дії – цинічні та аморальні. Дивує, що позиція чиновників та міського голови щодо таких фактів виглядає абсолютно безпорадною – ніхто з перевізників досі не поніс відповідальності за свої дії. Очевидно, що такі дії влади міста та власників цих транспортних підприємств є узгоджені. Вимагаємо від міського голови та виконавчого комітету невідкладно розірвати договори на перевезення пасажирів з усіма підприємствами, які дозволили собі незаконно збирати готівку з пенсіонерів", – заявив депутат Львівської міської ради Тарас Гупало.

Нагадаємо, із 20 січня пенсіонери оплачують повну вартість проїзду у маршрутках Львова, які підпорядковуються приватним перевізникам.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.