Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська міськрада

Четвер, 25 січня 2018, 14:45

Депутати виділили з бюджету Львова 209 мільйонів: на що підуть гроші

Львівська міськрада

Кошти скерують на роботи із благоустрою території Шевченківського- Личаківського районів, на найбільші ЛКП міста та на виплату зарплат комунальникам.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 25 січня, під час сесії Львівської міської ради депутати затвердили рішення "Про схвалення змін до переліку об’єктів, видатки на які у 2018 році будуть проводитись за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова".

Станом на 1 січня у бюджеті сформувався вільний залишок коштів – 209 млн грн. Саме цю суму сьогодні розприділяли депутати.

"Частину цих коштів ми виділяємо на сплату податку на додану вартість по кредиту ЄБРР нашим комунальним підприємствам, які мають кредити європейського банку. Друга частина – це видатки для наших найбільших комунальних підприємств на компенсацію різниці в тарифах і для виплати заробітної плати працівникам. Також пропонуємо більше 20 млн грн виділити на перехідні об’єкти департаменту гуманітарної політики, які були виконані та не профінансовані", – пояснила директорка департаменту економічного розвитку міськради Ірина Кулинич.

Також кошти виділять на роботи із благоустрою території Шевченківського- Личаківського районів у районі вулиці Пластової. Тут мають відремонтувати двори, хідники, внутрішньоквартальні дороги.

Частина коштів піде і на очисні споруди, на амбулаторію, та на проектно-кошторисну документацію для будівництва дороги, щоб розвантажити цей район.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.