Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Вівторок, 18 вересня 2012, 10:35

Доброчинна фотовиставка «Дитяча надія» відкриється у Львові цього тижня

У четвер, 20 вересня, у львівському Палаці мистецтв (вул. Коперника, 17)відбудеться відкриття доброчинної фотовиставки «Дитяча надія» випускників Львівської Фотошколи «Студія 111», яка проводиться із метою збору коштів для лікування дітей з онкогематологічною патологією

 

Про це повідомила керівник фотошколи «Студія 111» Марта Талан.

Акція покликана звернути увагу громадськості до проблем дітей, які мають це смертельне захворювання, підтримати їх у лікуванні та соціальнії адаптації.

«Особливим випадком є родина Трегубів. 3-річний хлопчик Назар Трегуб (син Мар’яни Дмитрах та Ігора Трегуба) хворіє на гостру лейкемію (білокрів'я, рак крові). Хворобу діагностували минулого місяця. На даний час Назарко перебуває у лікарні, проводиться хіміотерапія. Це перший крок у лікуванні, яке триватиме впродовж декількох років. Можливо буде необхідна пересадка кісткового мозку», – зазначено у повідомленні.

У Назара також є 8-річний брат Андрій, прикутий до інвалідного візка. В 1 рік Андрій захворів, 10 днів перебував у мозковій комі, після чого залишився паралізованим. Два місяці тому він переніс дуже складну операцію для виправлення вивиху кульшового суглоба.

«Назар чудово малює, його малюнки також будуть на виставці», – говорить МартаТалан.

75 % дітей із діагнозом лейкемії після тривалого лікування видужують повністю і живуть повноцінним життям.

Гроші від продажу фоторобіт із виставки, ціна яких від 250 грн., будуть скеровані родині Трегубів.

Фотороботи продаються, доброчинний внесок від 250 грн. Гроші скеровуться родині Трегубів.

На відкритті виступатиме етногурт «Cherry Band», відбудеться лотерея від «Студії 111» із  можливістю виграти безкоштовну фотосесію, пройде мистецький майстер-клас з розмальовування метеликів від БФ «Крила надії».

«Після закінчення фотовиставки, «Студія 111» скеровує фотороботи на постійну експозицію у гематологічне відділення Чорнобильської лікарні», – сказано у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.