Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

теплопостачання

Вівторок, 30 січня 2018, 13:27

"Наш край" розробив альтернативу підвищенню цін на газ для населення на 14%

теплопостачання

Партія "Наш край" запропонувала рішення, як зупинити подорожчання газу.

Про це повідомляє Гал-інфо.

За словами голови Львівської обласної організації політичної партії "Наш край" Мирослава Хом'яка, керівництво партії звернулося до уряду з вимогою відмовитися від підвищення ціни на газ для населення, а на потреби ЖКГ спрямувати газ власного видобутку.

Як йдеться у повідомленні, станом на сьогодні уряд розробляє нову формулу ціни на газ для населення, у разі застосування якої ціна на газ зросте на 14%.

Мирослав Хом'як пояснив, що такі дії уряду пов'язані із зобов’язаннями перед МВФ, адже підвищення ціни на газ для людей – виконання вимоги МВФ задля отримання чергових кредитів.

"Наш край" вимагає від уряду розробити план виходу з ярма кредитів МВФ та розпочати реформи для людей, а не для олігархів. Адже підвищення цін на комунальні послуги призводить до збільшення кількості потребуючих субсидії, та відповідного зростання інфляції, що в свою чергу надає можливість збагачуватися олігархам-монополістам", – додав Мирослав Хом'як.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.