Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Славське

Четвер, 1 лютого 2018, 12:08

Інспекторів споживслужби не допустили у готель в Славську, в якому отруїлися шестеро туристів

Славське

Мешканці Одеси отруїлися продуктами харчування під час відпочинку у міні-готелі «Скеля» на Сколівщині.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області.

29 січня Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні із симптомами гострої кишкової інфекції госпіталізували 6 людей, з них 2-є дітей віком 1 та 4 роки, які відпочивали у міні-готелі «Скеля», що в селі Волосянка Сколівського району (поблизу Славська).

До лікувального закладу хворі звернулись тільки на третій день захворювання, проте погіршення стану здоров’я пов’язують після вживанням їжі у готелі.

Наразі всі пацієнти перебувають у стані середньої важкості, а до лікарні постаждалі звернулися на третій день після отруєння.

Інспектори Держпродспоживслужби намагалися потрапити до готелю для розслідування причин виникнення спалаху гострої кишкової інфекції, однак комісію до перевірки не допустили.

З цього приводу Держпродспоживслужба надіслала листи до правоохоронців, прокуратури та голови Львівської ОДА, а ситуація перебуває на контролі управління.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.