Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

лекція про Голокост у Львові

Олег Вишняков

Четвер, 1 лютого 2018, 12:23

Нацполіція перевіряє спробу зриву лекції про Голокост у Львові

лекція про Голокост у Львові

За фактом спроби невідомої особи перешкодити проведенню лекції про Голокост у Львові поліція проводить перевірку.

Нацполіція Львівщини проводить перевірку за фактом спроби невідомого зірвати лекцію про Голокост, яка відбулась у Львові 29 січня, димовою шашкою.

Про це у коментарі Варіантам повідомила речниця Головного управління Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська.

"Зараз проводиться перевірка фактів. Заяв про ушкодження від присутніх та організаторів лекції до поліції не поступало. Вчора поліцейські виїжджали на місце події і збирали інформацію про інцидент. Питання про відкриття впровадження розглядається",  розповіла Світлана Добровольська.

Зазначимо, вчора заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко заявив, що місто звернеться до Міністерства внутрішніх справ, СБУ та поліції щодо максимально оперативного та публічного розслідування спроби зриву лекції про Голокост.

Нагадаємо, лекція про Голокост відбулась у Львові у понеділок, 29 січня, у приміщенні книгарні "Є". На заході були присутні понад 50 людей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.