Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція

Четвер, 1 лютого 2018, 15:33

На Пустомитівщині неповнолітній вбив свого дядька

поліція

Під час сварки 17-річний хлопець завдав своєму дядькові 5 ножових поранень.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, близько опівночі, у Пустомитівськийй відділ поліції надійшла інформація від медиків про те, що в одному зі сіл району до приїзду швидкої допомоги помер 49-річний місцевий мешканець.

На місці події експерти виявили на тілі загиблого 5 колото-різаних ран, одна із них – в ділянку стегнової артерії, що викликало крововтрату і призвело до смерті чоловіка.

"До вчинення злочину причетний 17-річний племінник померлого, з яким вони проживали в одному будинку. Між чоловіками, які тривалий час перебували у неприязних стосунках, виник черговий конфлікт, який переріс у бійку. Юнак, схопивши ніж, кілька разів поспіль вдарив ним родича",  розповів начальник Пустомитівського відділу поліції Роман Білик. 

Неповнолітнього зловмисника затримали в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Йому оголошено про підозру в скоєнні злочину за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). На підлітка чекає позбавленням волі на строк від 7 до 10 років.

Наразі триває досудове розслідування, призначено ряд експертиз.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.