Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

instantsite.ru

Вівторок, 18 вересня 2012, 13:27

Канівець підозрює Кота у чорному піарі проти себе

Кандидат у народні депутати у 126 в.о. (Стрий) підозрює, що відношення до виготовлення листівок «Анонімус» з чорним піаром проти нього має кандидат від УДАРу у цьому окрузі Андрій Кіт.

Про це він розповів сьогодні, 18 вересня, під час прес-конференції.

На такі висновки, за словами Канівця, його наштовхнуло те, що текст листівки був повністю передрукований в газеті «Своє слово», яка підтримує Кота.

«Я не маю підстав у тому, щоб звинувачувати пана Кота, але я бачу, що ось ця газета, яка постійно рекламує цього кандидата, зосереджує свою увагу на такій актуальній темі цієї передвиборчої кампанії, як на цьому «Анонімусі», – заначив Канівець.

Він також додав, що листівки схожого змісту розповсюджуються в інших виборчих округах, аби очорнити кандидатів від Об’єднаної опозиції.

«Цей брудний піар, в першу чергу, розрахований на людей не дуже свідомих», – наголосив Канівець, додавши, що інформація в агітці написана з розрахунком, що її ніхто не перевірятиме.

За словами Канівця, найбільше його обурило те, що в листівці подали неправдиву інформацію про його діда, який буцімто був секретарем Радехівського обкому партії. Він розповів, що його дід помер у віці 93 роки на Полтавщині і ніколи не перебував на території Львівської області.

Кандидат в нардепи зазначив, що вже звернувся до правоохоронних органів з відповідною заявою.

Нагадаємо, близько двох тижнів тому, на Львівщині, в Жидачвському і Стрийському районах, розповсюдили листівку «Анонімус».  У ній було розміщено фотокопію нібито угоди про співпрацю між кандидатом в народні депутати від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Олегом Канівцем та Адміністрацією президента України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.