Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа у Брониці

drohobych-rda.gov.ua

П'ятниця, 2 лютого 2018, 11:13

У селі на Дрогобиччині знесуть стару школу

школа у Брониці

У Брониці знесуть будівлю через її аварійний стан.

Про це повідомила прес-служба Дрогобицької районної державної адміністрації.

Вчора відбулося позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. У засіданні взяли участь представники відділу освіти, Броницької сільської ради, школи, батьківського комітету, депутати. 

Комісія розглянула одне питання – щодо демонтажу будівлі старої школи у селі Брониця. Питання щодо демонтажу аварійної будівлі, що має понад 100 років і давно не використовується, обговорювалося неодноразово. Нагальний його розгляд на комісії з питань ТЕБ і НС відбувся через руйнування, яких зазнала споруда внаслідок шквального вітру (обвалилася стіна і дах). Сільський голова Григорій Демків та директор Леся Петрінець повідомили, що аварійне приміщення, яке знаходиться неподалік дороги та нової школи, створює загрозу мешканцям і, насамперед, школярам, тому необхідно приймати рішення щодо його знесення.

За підсумками обговорення комісія прийняла рішення, доручивши відділу освіти разом із сільською радою вжити заходів безпеки для населення, терміново провести всі необхідні дії для зняття з балансу (списання) та демонтажу аварійної будівлі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.