Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

pravda.cc.ua

Вівторок, 18 вересня 2012, 13:47

У 115, Сихівському в.о. – два лідери – результати соцдослідження

У 115,  Сихівському в.о. визначилися два лідери електоральних симпатій серед кандидатів-мажоритарників: Михайло Хміль, за нього готові віддати свої голоси 29,1% опитаних,  та Дмитро Добродомов – його мають намір підтримати 28,3%.

Такими є данні соціологічного опитування, проведеного групою «Рейтинг».

Інші кандидати практично не мають шансів втрутитися в боротьбу за перемогу, – вважають соціологи.

Так, за Романа Федишина мають намір проголосувати 3,1% респондентів, О.Туісова – 2,4%, О.Желаду – 1,2%. Рейтинги інших – мізерні. Третина виборців ще не визначилася зі своїми симпатіями.

Лідером серед політичних партій по 115-му виборчому округу є ВО Батьківщина.

За неї готові віддати свої голоси третина тих, хто має  намір взяти участь у виборах. За партію УДАР готові проголосувати 23,4% опитаних, ВО Свобода – 20,9%. Рівень підтримки інших партій значно менший. Так, за Партію регіонів готові проголосувати 2,9% респондентів, Нашу Україну – 2,4%, партію «Україна-вперед!» – 2,0%, КПУ – 1,4%. Рейтинги інших політичних сил менше 1%. Тих, хто ще не визначився, – 12,0%.

Дослідження було проведене 1 – 12 вересня 2012 р. Аудиторія дослідження: населення Львова та Пустомитівського району віком від 18 років і старші. Вибіркова сукупність: 2400 респондентів, у т.ч. похибка до 4%. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.