Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Роман Труба

zn.ua

П'ятниця, 2 лютого 2018, 16:50

Невідомі підробили підпис судді Шевченківського районного суду Львова, – Труба

Роман Труба

Очільник Держбюро розслідувань Роман Труба заявив, що невідомі підробили рішення та підпис його дружини, яка є суддею Шевченківського райсуду Львова.

Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба заявив, що невідомі особи підробили судове рішення та підпис його дружини, яка є суддею Шевченківського районного суду Львова.

Відповідне повідомлення на своїй сторінці у Facebook оприлюднило Державне бюро розслідувань.

Із приводу судового підроблення Роман Труба звернувся у прокуратуру Львівщини, оскільки вважає це спробою дискредитації його родини та його як очільника Держбюро розслідувань.

"Розраховую, що прокуратура області у швидкі терміни надасть відповідну оцінку, що унеможливить спекуляції з цього питання. Важливо з’ясувати, хто стоїть за фальсифікацією даної ухвали та підпису судді, що є злочином. Навіщо, думаю, і так зрозуміло. Потенційна криза, пов’язана з моєю родиною, мала вдарити по репутації Державного бюро розслідувань, яке вже цього року розпочне розслідування. Хочу звернутись до організаторів цього злочину – не вийде", – зазначив Роман Труба.

За даними Держбюро розслідувань, до Шевченківського районного суду Львова надійшло звернення нібито від працівника одного з посольств щодо підтвердження автентичності ухвали, яку начебто винесла та підписала суддя цього суду.

Ухвала стосується оголошення у розшук особи, яка обвинувачується у скоєні злочину проти основ національної безпеки України (підслідність Служби безпеки України).

"Шевченківський районний суд Львова повідомив прокуратуру Львівської області, що обвинувальний акт, про який йдеться у зверненні посольства, до суду не надходив. Відповідно суддя його не розглядала та не виносила ухвалу. Це означає, що документ було підроблено", – йдеться у повідомленні Держбюро розслідувань.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.