Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

Вівторок, 18 вересня 2012, 14:10

Михальчишин випереджає Дубневича у Личаківському в.о. за результатами соцдослідження

За кандидата у нардепи у Личаківському в.о. (№118) Юрія Михальчишина готові проголосувати 35,7% потенційних виборців, в той час як за його головного суперника Богдана Дубневича – 30,5%.

Такі дані були отримані в результаті соціологічного дослідження, оприлюдненого Соціологічною групою «Рейтинг» сьогодні, 18 вересня.

«Серед кандидатів-мажоритарників відбулася зміна лідера електоральних вподобань – Юрій Михальчишин випереджає Богдана Дубневича на 5% (35,7% проти 30,5%). Його рейтинг у порівнянні з травнем виріс втричі», – йдеться у повідомленні «Рейтингу».

Рейтинги інших кандидатів, за результатами соціологічного дослідження, значно менші. Зокрема, Тараса Мандзюка готові підтримати 8,5% респондентів, Володимира Загорського – 2,3%, Миколу Пущака – 1,7%. Електоральні показники інших – менше 1%. Тих, хто ще не визначився – 19,8%.

Дослідження було проведене 1 – 12 вересня 2012 р. Аудиторія дослідження: населення Львова та Пустомитівського району віком від 18 років і старші. Вибіркова сукупність: 2400 респондентів, у т.ч. похибка до 4%. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.