Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція

Вівторок, 6 лютого 2018, 14:00

У Львові безхатько намагався зґвалтувати жінку

поліція

Вчора ввечері на вулиці Липинського невідомий чоловік хотів зґвалтувати 25-річну жінку, втім вона, написавши заяву в поліцію, згодом від неї відмовилась. 

Про це повідомила патрульна поліція Львівської області.

Вчора, близько 22:00 год., патрульні отримали виклик на вулицю Липинського, де заявниці невідомий пропонував їй послуги інтимного характеру. Також, за її словами, він вимагав показати вміст її сумки і переслідує її.

"Коли патрульні зв‘язалися телефоном із 25-річною жінкою, то почули у слухавку крики та плач. На місці виклику почули крики неподалік та побігли на звук. Інспектори побачили заявницю і чоловіка, який різко побіг у напрямку під‘їзду. Патрульні обстежили територію і виявили у підвальному приміщенні цього чоловіка. На місце одразу викликали слідчих", – йдеться у повідомленні.

Як зазначила Варіантам речниця патрульної поліції Львівської області Катерина Рибій, встановленням особи чоловіка займалась слідчо-оперативна група.

Жодних даних про місце проживання чи його вік наразі немає. Втім із оприлюднених фотографій чоловік, який намагався зґвалтувати 25-річну жінку, більше схожий на безхатька.

Жінка розповіла патрульним, що невідомий намагався її зґвалтувати, роздягав і розпускав руки до інтимних місць. Однак згодом вона відмовилася від заяви і попросила не розглядати її звернення, оскільки претензій ні до кого вже не мала.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.