Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

teneta.at.ua

Вівторок, 18 вересня 2012, 16:22

Львівська облдержадміністрація підпише угоду про сталий енергетичний розвиток міст

12 жовтня, під час ХII Міжнародного Економічного Форуму Львівська облдержадміністрація підпише угоду про сталий енергетичний розвиток міст із Директоратом Європейської Комісії з Енергетики.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

«На Форумі планується підписати договір між Директоратом Європейської Комісії з Енергетики та Львівською обласною державною адміністрацією про виконання функцій Регіонального Координатора «Угода мерів», яка спрямована на сталий енергетичний розвиток міст, що є передумовою економічного розвитку міст та активного залучення інвестицій», – зазначено у повідомленні.

Окрім того, у межах Форуму проводитиметься Секція «Інвестиції та інновації у сфері енергоефективності та ресурсозбереження», на якій будуть обговорені питання сталого енергетичного розвитку, актуальний досвід і перспективи використання відновлювальної енергії, енергоефективне обладнання й технології, а також підвищення керованості та оптимізація витрат на підприємствах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.