Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

volynpost.com

Вівторок, 18 вересня 2012, 17:26

Рівень травматизму на залізничних магістралях зростає

Упродовж 2012 року на залізниці були травмовані 75 осіб, з них 41 особа загинула, порівняно із  тим самим періодом минулого року, цифри зростають.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської залізниці.

«Зокрема, на станціях Львівської залізниці упродовж січня-серпня 2012 року травмовані 26 осіб, з них 15 смертельно, на перегонах за 8 місяців 2012 року травмовані 47 осіб, загинули 25 осіб», – зазначено у повідомленні.

Зросла також кількість травмувань дітей віком до 16 років. Від початку року травмовані 9 дітей, з них 5 смертельно. За аналогічний період 2011 року травмовані 6 дітей віком до 16 років, з них 1 дитина смертельно.

«Практично усі травмування стаються через недотримання або порушення Правил безпеки громадян на залізничному транспорті, а саме: ходіння по коліях, перехід колії у невстановлених місцях (зокрема, під рухомим складом), посадку або висадку пасажирів під час руху поїзда», – сказано у повідомленні. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.