Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

перинатальний центр львів

Четвер, 8 лютого 2018, 14:14

Львівська облрада готується до конкурсу на посаду директора перинатального центру. Оновлено

перинатальний центр львів

Конкурс планують оголосити орієнтовно наприкінці лютого.

Львівська облрада наприкінці лютого планує оголосити конкурс на посаду директора Львівського обласного клінічного перинатального центру, що на вул. Дж. Вашингтона, 6.

Про це сьогодні повідомила директорка департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірина Микичак під час візиту Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана до Львова, – передає кореспондент Варіантів.

"Орієнтовно через два тижні обласна рада завершить роботу над редакціями нових статутів комунальних закладів та оголосить конкурс, в тому числі і на посаду директора перинатального центру.

Це робиться не для того, щоб просто змінити назву "головний лікар" на "директор", а щоб суттєво посилити структуру управління комунальними закладами. Установи мають стати конкурентноспроможні на ринку, залучати позабюджетні кошти та знаходити можливості для навчання персоналу", – розповіла Ірина Микичак.

Нагадаємо, головна лікарка Львівського обласного перинатального центру Лариса Янів не звітує про діяльність медустанови перед депутатами облради. 

Вперше прозвітувати про діяльність перинатального центру Лариса Янів мала ще під час сесії Львівської облради 10 жовтня.

Сама Лариса Янів, за попередніми даними, очолює перинатальний центр близько 6 років. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.