Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

туризм

Середа, 19 вересня 2012, 10:36

Свято туризму і активного дозвілля відбудеться у Львові

Із 22 по 24 вересня у Львові на території Центру творчості дітей та юнацтва Галичини (парк «Погулянка», вул. Вахнянина, 29) відбудеться VІ Фестиваль активного туризму і дозвілля «Манівці: motion promotion».

Про це повідомляють організатори фестивалю.

«Головною метою Фестивалю є залучення дітей, молоді та дорослих до активного та здорового способу життя та представлення рекреаційних можливостей Львова та області», – зазначено у повідомленні.

У межах фестивалю відбудуться змагання серед команд підприємств, молодіжних організацій та шкіл Львова й області, особисті змагання на етапах Фестивалю, а також показові виступи і майстер-класи з паркуру.

Цього року будуть виставлені 11 етапів: водна траса для каяків і катамаранів, велосипедна траса, надувний скеледром, шнурова траса, лазертаг, бігбол, слеклайн, пейнтбол, паркур, водний зорб. Новинкою стане off-road траса для радіокерованих моделей.

Правила проведення змагань та етапи максимально спрощені і доступні для усіх учасників без спеціальної підготовки.

«Туристичні етапи Фестивалю працюватимуть безкоштовно і для учасників молодіжних та дитячих змагань, і для гостей Фестивалю. На даний момент до участі у командних змаганнях зголосились уже 232 учасники у складі 29 команд зі Львова та області», – сказано у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.