Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

лкп збиранка

Понеділок, 12 лютого 2018, 14:39

Працівника ЛКП "Збиранка" притягнули до адміністративної відповідальності

лкп збиранка

Працівник львівського комунального підприємтсва, що утримує Грибовицьке сміттєзвалище вчинив адміністративне правопорушення.

Про це повідомив відділ зв'язків з громадськістю Державної екоінспекції у Львівській області.  

Протягом 06-07 лютого  працівниками Держекоінспекції у Львівській області проведено позапланову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства ЛКП "Збиранка" щодо стану виконання виданих Інспекцією приписів.

В ході проведення перевірки держінспекторами з ОНПС встановлено не виконання окремих пунктів приписів, за що у відповідності до ст. 188-5 Кодексу про адміністративні правопорушення відповідальну особу притягнуто до адміністративної відповідальності. За результатами позапланової перевірки видано повторний припис, обов’язковий до виконання.
 
Нагадаємо, що у грудні держекоінспектори не змогли перевірити стан виконання комунальним підприємством "Збиранка" приписів щодо усунення порушень вимог природоохоронного законодавства, які були надані підприємству під час перевірок, проведених у 2016-2017 рр.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.