Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

очисні споруди

Середа, 14 лютого 2018, 17:31

У 2017 році на Львівщині реконструювали очисні споруди у п'яти містах і селах

очисні споруди

Серед них – Дрогобич та Моршин.

Про це йдеться у річному звіті про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2017 рік, який опублікований на сайті Львівської облради.

Минулоріч за кошти обласного бюджету на Львівщині збудували та реконструювали очисні споруди у Дрогобичі, Моршині, Великих Мостах Сокальського району, Бібрці Перемишлянського району, селі Лопатин Радехівського району.

Окрім цього було виготовлено проектно-кошторисну документацію на: реконструкцію каналізаційних насосних станцій у Стебнику, реконструкцію очисних споруд і каналізаційних мереж у місті Добромилі Старосамбірського району, будівництво каналізаційних очисних споруд та каналізаційних мереж для смт. Краковець Яворівського району.

Також у Сокалі, Новояворівську, Червонограді, місті Новий Калинів, смт. Брюховичі, с. Домажир Яворівського району та с. Пасіки-Зубрицькі Давидівської ОТГ здійснили ремонт та реконструкцію каналізаційних насосних станцій, каналізаційних мереж і колекторів.

Нагадаємо, Львівська ОДА замовила  реконструкцію каналізаційних очисних споруд у місті Великі Мости ще у 2016 році за 6 млн грн. А на початку 2017 року адміністрація заявила про плани збудувати очисні споруди у смт. Жвирка Сокальського району.

Раніше Варіанти в межах проекту "Дрон-погляд на зони екологічного лиха Львівщини" провели розслідування щодо забруднення довкілля на Львівщині, стан берегів річки Західний Буг та занедбаного стану каналізаційної мережі Львова.

Детальніше про це можна дізнатися тут

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.