Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

квартири у Львові

Понеділок, 19 лютого 2018, 11:15

У Львові викрили банду злочинців, які незаконно привласнювали квартири

квартири у Львові

П'ятьом зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратура та поліція Львова завершили досудове розслідування щодо п'яти осіб, які упродовж 2015-2017 років викрадали людей і підроблювали документи для отримання нерухомості у місті.

Як заявили у прокуратурі, організатором злочинної групи був львів’янин, який у 2009 році втік з-під варти у Новоград-Волинський на Житомирщині та був оголошений у всеукраїнський розшук.

"Махінатори викрадали особисті документи громадян, підробляли та оформлювали фіктивні довіреності в нотаріуса, що дозволяло їмпредставляти інтереси потерпілих у державних установах. Згодом, шахраї укладали договори купівлі-продажу квартир на учасників організованого злочинного угрупування, а у подальшому – на третіх осіб", – наголосили у прокуратурі.

Відтак, злочинці незаконно привласнили дві квартири соціально незахищених людей загальною вартістю 1 млн 127 тис грн та намагалися отримати ще одну квартиру у Львові вартістю 350 тис грн.

Наразі щодо них до суду скеровано обвинувальний акт за ст.190, 146, 375, 358, 209 Кримінального кодексу України. Ще один із співучасників перебуває у розшуку. За вчинене злочинцям загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.