Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Понеділок, 19 лютого 2018, 12:30

«Батьківщина» напрацьовує програму розвитку країни, – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Найближчим часом Юлія Тимошенко оголосить програму, яка стосуватиметься всіх галузей та напрямків роботи розвитку держави – від зовнішньої діяльності до розвитку конкретної території.

Про це повідомив голова Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк під час спілкування з журналістами міста Радехів, інформує прес-служба місцевого партосередку.

«Ми зараз наполегливо працюємо над підготовкою такої програми в області і запрошуємо до її розроблення всіх, незалежно від політичних спрямувань, уподобань, залучаємо науковців, керівників підприємств, голів ОТГ, сільських рад, які ще не об’єдналися, аби можна було упродовж двох-трьох років вийти з кризи, щоб врятувати державу», – наголосив Михайло Цимбалюк.

За словами головного «батьківщинівця» Львівщини, у межах України Юлія Тимошенко має декілька серйозних планів, зокрема це стосується сільського господарства.

«Тут ми маємо гарний приклад Польщі. Державу може розвивати фермер. Це і пільгове оподаткування, і кредити для фермерів, і виділення їм землі. Десятки тисяч гектарів землі в одних руках, як є в окремих державах, – це неправильно. 30-50 гектарів – стільки повинно бути у фермера. Якщо фермер або власник паю хоче продати землю, то купувати її від імені держави має земельний банк і надавати в оренду іншим людям. Така модель існує – 2,5 млн фермерських господарств у Польщі, а в нас – лише 30 тисяч», – закцентував увагу Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.