Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

cherkassy.klichko.org

Середа, 19 вересня 2012, 16:02

Сех і Кубів закликають УДАР зняти менш рейтингових кандидатів-мажоритарників

Об’єднана опозиція і ВО «Свобода» закликають УДАР зняти менш рейтингових кандидатів у мажоритарних округах на користь кандидатів від Об’єднаної опозиції.

Про це сьогодні, 19 вересня, заявили голова виборчого штабу Об’єднаної опозиції на Львівщині Степан Кубів і голова ЛОО ВО «Свобода» Ірина Сех.

Вони нагадали про заяву УДАРУ від 1 серпня 2012 року, в якій було задекларовано, що партія зніме своїх кандидатів з меншим рейтингом на користь представників від Об’єднаної опозиції.

«Вчора Олексій Антипович оприлюднив останні результати свого дослідження, ми вже маємо певні рейтинги, тому звертаємось, аби партія УДАР виконала свої обіцянки, свої декларації і, якщо вони не працюють і не сприяють партії владі, то хай знімуть свої кандидатури на користь більш рейтингових кандидатів від опозиції», - зазначила Сех.

Окрім цього, Сех закликала Віталія Кличка подивитись на минуле кандидата від УДАРу у Стрийському в.о. Андрія Кота. На думку депутатки, Кіт виконує роль технічного кандидата у цьому окрузі, працюючи на партію влади.

При цьому Кубів висловив переконання, що Кличко не знає про дії своїх однопартійців на Львівщині.

Нагадаємо, вчора кандидат від Об’єднаної опозиції у в.о. №126 (Стрий) Олег Канівець зазначив, що підозрює свого суперника в окрузі, кандидата від УДАРу Андрія Кота у чорному піарі проти себе.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.