Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

фальсифікат

lv.npu.gov.ua

Середа, 21 лютого 2018, 11:50

Організатора виробництва фальсифікованої кави на Львівщині планують оштрафувати

фальсифікат

Минулоріч львів'янин організував у своєму будинку міні-завод з виготовлення фальсифікованої кави.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Ще ц березні 2017 року правоохоронці виявили у Львові міні-завод з виготовлення фальсифікованої кави, який львів'янин облаштував у власному будинку, а також канали збуту фальсифікату.

Завод виробляв більше тисячі пачок кави на добу, фальсифікована продукція відвантажувалась з цеху у Львові, а збут проводився через підставних осіб. Підроблену каву продавали на оптових ринках Львова, а також у мережі невеличких торговельних закладів Львівщини.

У січні цього року організатору повідомили про підозру у скоєнні кримінально правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 229 (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) Кримінального кодексу України, а 20 лютого обвинувальний акт скерували на розгляд районного суду Львова.

Зловмиснику загрожує штраф від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією і знищенням відповідної продукції та знарядь і матеріалів, які спеціально використовувалися для її виготовлення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.