Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Електронний квиток

Середа, 21 лютого 2018, 17:23

У Львові запровадили інтернет-купівлю місячних проїзних квитків у електротранспорті

Електронний квиток

Їх можна купити на спеціальному сайті.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Від сьогодні на сайті tickets.lvivelectrotrans.com.ua можна купити місячні електронні квитків на проїзд у трамваях і тролейбусах Лвьова.

Поки що є три варіанти квитків, які можна купити: загальний – ціна 120 грн, пільговий - 60 грн і туристичний - 40 грн.

Потрібно клікнути "придбати" на обраному квитку. Далі ввести своє ім’я та прізвище, електронну адресу – бо саме на неї прийде придбаний квиток з QR-кодом, вказати номер банківської картки, з якої буде стягнуто оплату. Розрахуватися можна будь-якою банківською карткою будья-кого банку. Можна отримати чек про проведення оплати, який також надішлють на електронну пошту.

QR-код квитка можна показувати контролеру із смартфона, або роздрукувати і носити в гаманці. Щоб не було можливості передавати квиток іншим, квитки будуть іменні. Тому пасажиру потрібно додатково представити документ з фотографією, який засвідчує особу.

"Також при купівлі квитка є опція на оформлення підписки – постійно отримувати місячний квиток на проїзд. Тоді кожні 30 днів із вашої картки плата стягуватиметься автоматично і вам на електронну адресу приходитиме квиток", – розповів Іван Бондар, менеджер проекту, начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю ЛКП "Львівелектротранс".

Якщо повідомлення з квитком загубили, стерли, то його можна відновити. Для цього є розділ сайту "Допомога".

Додамо, що торік у елетротраспорті міста запровадили  електронну оплату одноразвого квитка для проїзду.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.