Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська міськрада

Четвер, 22 лютого 2018, 10:40

Після інциденту із авто Юринець міськрада зрізала дерева на вулиці Валовій через аварійність

Львівська міськрада

У міськраді стверджують, що паркувальний майданчик на вул. Валовій функціонує законно, а дерева зрізали через аварійність.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У січні цього року у Львові зрізали три дерева поблизу паркувального майданчика на вул. Валовій.

Через це Оксана Юринець, на припарковане авто якої у середині вересня 2017 року тут впало дерево, надіслала звернення до Львівської міськради з проханням надати інформацію на підставі чого повністю зрізали дерева на стоянці на вулиці Валовій.

Натомість у міськраді пояснили, що їх зрізали через аварійний стан.

"У жовтні-листопаді минулого року було проведено обстеження дерев на вул. Валовій, зокрема на території паркувального майданчику. Відтак, у процесі обстеження було встановлено аварійність кількох дерев. Саме тому у січні провели роботи зі зрізки трьох насаджень, аби вони не несли загрози мешканцям і гостям міста", – зазначив керівник відділу комунального господарства Галицької РА Ігор Савка.

Також, як наголосив начальник відділу паркування ЛКП «Львівавтодор» Сергій Париляк, паркувальний майданчик на вул. Валовій на 78 паркомісць обслуговує «Львівавтодор», він є законним і має усі необхідні дозволи для роботи.

Однак за документами слідчого, парківка виявилась незаконною.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.