Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

діти

Четвер, 22 лютого 2018, 11:09

На Львівщині запрацювали штаби зі стягнення аліментів із боржників

діти

В усіх областях України створили штаби з моніторингу та контролю із стягнення аліментів.

Про це повідомила прес-служба Міністерства юстиції України.

Як заявив заступник міністра юстиції з питань виконавчої служби Сергій Шкляр, при всіх управліннях юстиції утворені регіональні штаби з координації, моніторингу та контролю за станом виконання органами державної виконавчої служби рішень про стягнення аліментів.

Штаби слідкуватимуть за дотриманням законодавства при виконанні рішень про стягнення аліментів, а також взаємодіють зі створеними мобільними групами щодо ліквідації заборгованості зі сплати аліментів.

«Мобільні групи завершили свою роботу в Запорізькій та Київській областях і продовжують роботу на Кіровоградщині та Миколаївщині. Вони проводять перевірку стану виконання рішень зі стягнення аліментів з недобросовісних боржників у цих регіонах, надають практичну допомогу державним виконавцям у виконанні рішень цієї категорії», – підкреслив Сергій Шкляр.

Також в Україні запущено Єдиний реєстр боржників зі сплати аліментів, а з 1 січня по 16 лютого органи державної виконавчої служби стягнули 324,5 млн грн на користь 434 295 дітей. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.