Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вивіски у Львові

П'ятниця, 23 лютого 2018, 14:40

Найменше вивісок зареєстрували у Залізничному районі Львова та на Сихові

вивіски у Львові

Загалом у Львові розміщено понад 5 тисяч вивісок.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявила в.о. керівника КП «Адміністративно-технічне управління» Наталія Сеньків, на сьогодні у Львові є 5172 вивіски із узгодженими паспортами, з них близько 218 мають відхилення від проекту.

Найбільше вивісок розміщено у Галицькому районі Львова, найменше – у Залізничному.

«Вивіски розміщуються на підставі узгодженого паспорта малої архітектурної форми та листа на відповідність. Проте, власники всупереч правилам розміщення вивісок у м. Львові, виставляють такі конструкції самовільно або ж із відхиленнями від норм», – зазначила Наталія Сеньків.

Загалом у 2017 році міськрадою було демонтовано 258 конструкцій, ще 268 вивісок власники демонтували добровільно. Цьогоріч власники вивісок демонтували 250 із них, 65 демонтувало КП «Адміністративно-технічне управління».

Демонтаж самовільно встановлених вивісок здійснюється, якщо: вивіска самовільно встановлена; встановлена у невідповідності до узгодженого паспорта; технічний стан вивіски створює загрозу життю чи здоров’ю людей.

Зазначимо, у грудні 2017року Львівська міськрада оголосила аукціон на послуги з демонтажу рекламних конструкцій і вивісок за 2 982 000 грн.

Нагадаємо, наприкінці березня минулого року міський голова Львова Андрій Садовий наказав демонтувати у Львові рекламні вивіски зі словом «алкоголь».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.