Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

ivaadm.gov.ua

Четвер, 20 вересня 2012, 10:43

Держава витратила понад 720 млн. грн. на ремонт доріг Львівщини

За рахунок коштів із державного бюджету на дорогах Львівщини виконані роботи на 720,5 млн. грн.

 

Про це повідомляє прес-служба львівської облдержадміністрації.

«Загалом, у Львівській області поточним ремонтом відремонтовані автомобільні дороги Львів – Краківець, Львів – Шегині , Львів – Рава-Руська, а також Західний обхід Львова. Окрім цього, вибірково відремонтовані ділянки автомобільних доріг:  Нижанковичі – Самбір – Дрогобич – Стрий, Угринів –Хоробрів, Ковель – В.Волинський – Червоноград – Жовква,Турка – Трускавець – Дрогобич – Пісочне», – зазначено у повідомленні.

Як субвенція місцевим бюджетам органів місцевого самоврядування Львівської області на будівництво, реконструкцію і утримання доріг комунальної власності із державного бюджету виділені кошти у розмірі 137,6 млн. грн., та додатково ще 15 млн. грн.

З обласного бюджету Львівщини виділені також 30,5 млн. грн. на фінансування робіт, пов’язаних з  ремонтом доріг загального користування та комунальної власності, з яких 20,5 млн. грн. безпосередньо на ремонт доріг загального користування місцевого значення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.